Om trafikskolan

Gislaved Trafikskola (f.d. Mattssons Trafikskola i Gislaved) har varit den självklara trafikskolan i området under många år. Hos oss kan du ta körkort för bil och moped. Dessutom har vi ett nära samarbete med ledande utbildare för körkort på mc, lastbil och buss som vi gärna rekommenderar.

Våra trafiklärare är välutbildade och hjälper dig oavsett förkunskaper och önskemål gällande utbildningsupplägg. Hos oss kan du köra enstaka lektioner, köra mycket eller gå en intensivutbildning - du bestämmer!

Vårt mål är att ta hand om varje kund och försöker vara så tillgängliga som möjligt. Därför har vi en lokal centralt i Gislaved med bra kommunikation som är lätt att ta sig till och från.

Hör av dig när det är dags så hjälper vi dig!

Personal

Birgitta

Reception

Conny

Trafiklärare

Emma

Trafiklärare

Micke

Trafiklärare

Ann-Louise

Trafiklärare

Vår historia

Gislaved Trafikskola har under alla år verkat under namnet ”Mattssons Trafikskola i Gislaved”. Historien om Mattssons sträcker sig ända tillbaka till år 1938 då trafikskolan grundades. Sedan dess har den drivits med framgång och har haft utbildningar i både Gislaved och Värnamo. I Gislaved har skolan funnits på samma gata under 20 år och flyttade till dagens lokaler 2018.

Vid årsskiftet 2021/2022 bytte trafikskolan namn till Gislaved Trafikskola för att bli tydligare eftersom att Mattsons Trafikskola också finns i Värnamo.

Vi är samma trevliga och engagerade personal som vill hjälpa dig att ta körkort!

Vi ser fram emot 2022 och att skriva ny historia!

Hållbarhet

För oss är hållbarhet ett naturligt inslag i verksamheten och vi jobbar dagligen med att utbilda elever efter så liten miljö-och klimatpåverkan som möjligt. Med bränslesnåla moderna bilar som uppfyller önskad miljöklass, effektiva lektioner och kunskap om eco-driving skapar vi förutsättningar för att trafikanter ska påverka omvärlden så lite som möjligt. 

Förutom hållbarhetsperspektivet ur ett miljö- och klimatperspektiv så strävar vi efter ett hållbart företagande. Med det menar vi att vi aktivt jobbar för att  ständigt förbättra vår arbetsmiljö och förutsättningarna för att bedriva en utbildning med kvalité över tid. Väl utrustade fordon med hög sittkomfort, bra lokaler och scheman som är anpassade för en god hälsa skapar rätt förutsättningar för ett långsiktigt företagande. 

En del av On Via

Gislaved Trafikskola är sedan 2021 även en del av On Via trafikutbildningar – Ett av Sveriges absolut mest kompetenta trafikutbildningsföretag. Detta gör att vi kan utvecklas och vara en modern trafikutbildare i framkant.

Förutom kvalitativa trafikskolor med fokus på både lätta och tunga behörigheter bedriver On Via även gymnasial utbildning inom transport, trafiklärarutbildning, fortbildningar som YKB och trafikövningsplatser med halkbanor och riskutbildning. Detta gör oss tillsammans med On Via till en av Sveriges mest kompletta och kvalificerade aktörer inom trafikutbildning – alltid med kvalité i fokus och lokal anknytning.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med körkortet!